yhteyden taika

Hyvinvointia keholle ja mielelle, ihmiseltä ihmiselle.

Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmennus (NEPSY-valmennus)

Ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmennus on matalan kynnyksen tukimuoto kaiken ikäisille neuropsykiatristen oireiden aiheuttamien haasteiden kanssa kamppaileville. 

Valmennukseen hakeutuminen ei edellytä diagnoosia, (kuten esimerkiksi ADHD, autismikirjo), oireet riittävät. Neuropsykiatristen oireiden aiheuttamia haasteita voi olla monenlaisia, kuten esimerkiksi elämän- ja arjenhallintaan, toiminnanohjaukseen, opiskeluihin tai vaikkapa sosiaalisiin suhteisiin liittyvät haasteet.

Valmennuksen tavoitteet määriytyvät aina yksilöllisesti sinun tilanteesi ja toiveidesi pohjalta. Yleisesti valmennuksen tarkoituksena on kuitenkin auttaa sinua löytämään ja vahvistamaan jo olemassa olevia vahvuuksiasi, niiden kautta tukea ja lisätä sinulle jo toimivia tapoja toimia arjessa ja elämässäsi, sekä auttaa sinua löytämään uusia keinoja arjen ja elämän tukemiseen. 

Valmentajana en anna sinulle suoria neuvoja tai tiettyä ohjelappua käteen, jota noudattamalla pääset parhaaseen lopputulokseen. Meistä jokainen on yksilöllinen ja lopulta oman elämänsä ja itsensä paras asiantuntija. Sen sijaan valmentajana toimin sinun rinnallasi kanssakulkijanasi, tukenasi ja oivalluttajanasi, sinun matkallasi.

Opiskelen parhaillaan ratkaisukeskeiseksi neuropsykiatriseksi valmentajaksi Helsingin psykoterapiainstituutissa ja valmistun kesäkuussa 2023. Siihen saakka kaikki valmennukset ovat harjoitusvalmennuksia ja tarjoan niitä opiskelijahinnalla. Voit varata aikoja sinun tarpeesi mukaan, vaikka alkuun vain yhden valmennustapaamisen ja katsoa sen myötä, koetko hyötyväsi useammasta tapaamisesta tai pidemmästä valmennusjaksosta. 

Yhden valmennuskerran hinta on nyt 40€/45min (norm. 65€) sis alv 24%. (Nepsy-valmennuksiin on joissakin tapauksissa mahdollisuus saada maksusitoumus kunnasta, terveydenhuollosta tmv)

Valmennushetki voidaan järjestää etäyhteyksin tai kotikäyntinä/tapaaminen sovitussa paikassa Vaasa/ Laihia / lähialueet. Kotikäynneissä kilometrilisä 0,50snt/km.

Pohjakoulutukseni on Lapsi- ja perhetyön perustutkinto (120 ov) ja olen toiminut lähes 10 vuotta niin varhaiskasvatuksessa, kuin alakoulussakin lastenohjaajana erilaisissa työtehtävissä. Työvuosieni aikana myös nepsy-aiheet on siis tulleet arjessa tutuksi. Työkokemuksen lisäksi minulla on nepsy-aiheista myös omakohtaista kokemusta aikuisiällä diagnosoidun ADHD:n myötä.

Mikäli sinulla heräsi kysyttävää tai koet, että minä voisin olla sinulle sopiva valmentaja ja haluaisit varata aikaa valmennukselle, ota rohkeasti yhteyttä:

puh: 044 547 85 12 (arkisin klo 9-16)

sähköpostiin: jokinenmari@outlook.com


Etätapaamisen voit varata myös kätevästi suoraan nettiajanvarauksesta https://www.slotti.fi/booking/marijokinen/


HUOM! Muistathan, että valmennukset, niin kuin mikään muukaan yritykseni palvelu ei ole terapiaa, eivätkä ne korvaa mitään terveydenhuollon palvelua tai hoitoa, eikä niitä tule sellaiseen tarkoitukseen koskaan käyttää.