yhteyden taika

Hyvinvointia keholle ja mielelle, ihmiseltä ihmiselle.


Tervetuloa, ihanaa kun olet täällä ♡


Olen Mari Jokinen, hyvinvointialan yrittäjä, äiti, inhimillinen ihminen ja luova sielu. Yritykseni tarjoaa erilaisia palveluja niin yksityisille henkilöille, kuin yrityksillekin. 

Henkisen hyvinvoinnin teemojen puitteissa tarjoan mm. luentopaketteja erilaisista aiheista, vertaistuellisia sekä valmennuksellisia tapaamisia, sekä ratkaisukeskeistä neuropsykiatrista valmennusta. Palvelut on mahdollista toteuttaa sekä etäyhteyksillä, että paikan päällä (valmennustapaamiset Vaasassa ja lähialueilla, puhujakeikat ympäri Suomen).

Kehon rentoutuspalveluihin kuuluvat tällä hetkellä Kuumakivihieronta & Intialainen päähieronta. Rentoutushoitoja teen kotonani Laihialla, Intialaista päähierontaa tarvittaessa myös kotikäynnein.

Rakastan myös kirjoittaa runoja ja niistä syntyneitä erilaisia runotuotteita löydät verkkokaupastani.

Mistä syntyi Yhteyden Taika?

Sydäntäni lähellä on erityisesti henkisen kasvun ja mielen hyvinvoinnin teemat, sekä kehon rentoutuminen ja lempeä kehosuhde. Näiden aiheiden pariin päädyin muutama vuosi sitten oman toipumismatkani alkamisen myötä. Tämän oman, ikuisesti keskeneräisen matkani voisin tiivistää lauseeseen "Matka takaisin yhteyteen", sillä sitä henkinen kasvu ja toipuminen on itselleni ollut ja on edelleen. 

Yhteyden luomista itseen, omaan kehoon, mieleen, sieluun, tunteisiin, intuitioon... Mitä syvemmälle olen sukeltanut ihmisyyden ja henkisyyden teemoihin, sitä enemmän koen, että uutta opittavaa riittää aina. Keskeneräisyys luo toisinaan haasteita elämän polulle, ja toisinaan se taas tuntuu olevan juurikin se juttu, joka tekee tästä elämästä niin loputtoman kiehtovaa.

Tätä matkaa ei kuitenkaan kuulu tehdä yksin, vaan sen sijaan yhteydessä toinen toistemme kanssa. Me ihmiset olemme peilejä toisillemme, ja parhaimmillaan myös luomme toinen toisillemme turvaa, yhteenkuuluvuuden tunnetta, ymmärrystä ja sen kautta aivan ehdottomasti korvaamattomalla tavalla myös hyvinvointia. Koen, että tässä haastavassa ajassa me ihmiset tarvitsemme entistä enemmän yhteyttä. Niin itseemme, luontoon, kuin toisiimmekin - aitoa kohtaamista, näkemistä, kuulemista, kannattelua, läsnäoloa. Inhimillisyyttä ja ihmisyyden kokonaisvaltaista ymmärrystä. Avoimuutta ja armollisuutta.

Näiden ajatusten myötä syntyikin toiminnalleni nimeksi Yhteyden Taika. Mielestäni se kuvaa hyvin ajatuksiani ja arvojani monella tapaa, niin itseni, kuin yrityksenikin takana. 

Toivotan sinut lämpimästi matkaan mukaan ♡

Rakkaudella,

Mari


Y-tunnus 3226653-2