yhteyden taika

Hyvinvointia keholle ja mielelle, ihmiseltä ihmiselle.

Etsitkö tilaisuuteesi puhujaa henkiseen hyvinvointiin ja ihmisyyteen liittyvissä teemoissa?

Yksi itselleni luonteva ja mieluinen tapa tehdä työtä henkisen hyvinvoinnin teemojen parissa on puhujakeikkojen toteuttaminen. Yritykseni tarjoaakin erilaisille yrityksille ja organisaatioille luentopaketteja eri aiheista sekä etänä, että paikan päällä toteutettavaksi.

Luentojen sisältö voidaan aina räätälöidä teidän tarpeisiinne sopivaksi. Luentojen sisältö pohjautuu omiin kokemuksiini sekä toipumisen matkaani, mutta lisään mukaan myös tutkittua tietoa aiheesta.

Vuoden 2023 luentopaketit tilattavissa nyt!

Luentoja monenlaisista aiheista liittyen ihmisyyteen ja henkiseen hyvinvointiin. Mikäli haluat esitteen valmiista luentopaketeista, laita sähköpostia osoitteeseen: jokinenmari@outlook.com

Esimerkkejä luentoaiheista: mielenterveyden haasteet ja niistä toipuminen, häpeä, itsemyötätunnon merkitys toipumisessa, herkkyys, itsetuntemus, vanhemmuus, läheisriippuvuudesta toipuminen, aikuisiällä diagnosoitu ADHD.. ja monia muita. Otathan yhteyttä, mikäli haluat keskustella mahdollisesta puhujakeikasta.

Luentoni tarjoavat kuulijalle kokemustietoa (nojaten myös tutkittuun tietoon lähteineen), vertaistukea, toivoa, samaistumispintaa, lohtua, inspiraatiota, uusia oivalluksia tai kuulijasta riippuen - esimerkiksi ideoita palveluiden kehittämiseen.

Kuulijoiden palautteita luennoilta:

"Moikka! Kuuntelin sun luentoa häpeästä hiljattain. Olit aivan ihana. Lämmin, rohkea, selkeä ja niin kovin samaistuttava. Sain monta oivallusta (ja otin monta screenshottia) ja minussa heräsi halu opiskella itsekin kokemusasiantuntijaksi. Siispä iso kiitos!"

"Kokemusasiantuntijan puheenvuoro on aina silmiä avaava ja ajatuksia herättävä."

"Mulle on jäänyt tosi hyvällä tavalla mieleen sun osuus Häpeä-luennolla, selkeä, rauhallinen, johdonmukainen ja juuri sopivalla tavalla henkilökohtainen ja siksi niin samaistuttava esitys!"


Hinta?

Luentopaketit alk. 490€ sis. alv 24%. Hinnat määriytyvät tapauskohtaisesti, teen tarjouksen.
Mikäli sinulle heräsi kysyttävää, tai haluaisit tilata minut puhujakeikalle, otathan rohkeasti yhteyttä sähköpostilla
osoitteeseen: jokinenmari@outlook.com tai puhelimitse 044 547 8512 niin keskustellaan lisää.